Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is mijn ticket van 2020 en 2021 nog geldig? 

Nee, alle ticketkopers van de afgelaste edities hebben nieuwe tickets ontvangen via de mail. Niet ontvangen? Stuur dan een email naar info@flinkepink.nl. 

 

Wat zijn de openingstijden? 

Vrijdag 3 juni, 20.00 – 1.30 uur 

Zaterdag 4 juni, 20.00 – 2.00 uur 

Zondag 5 juni, 20.00 – 2.00 uur 

Maandag 6 juni, 13.00 – 19.00 uur 

Tijdens de avonden sluiten de toegangshekken om ca. 1.00 uur. 


Wanneer is mijn “weekend ticket” geldig? 

Elke avond! Bij je eerste bezoek scannen we je ticket, krijg je een toegangsbandje en heb je vervolgens elke avond vanaf 20.00 uur onbeperkt toegang tot het festivalterrein. 

 

Ben ik ook een ticket nodig voor de middagen? 

Ja en nee. Op zondagmiddag 5 juni is op ons terrein het RADIO NL MeezingFeest. Hiervoor is je Flinke Pink ticket NIET geldig. Kaartjes voor dit event kun je kopen op www.meezingfeestleek.nl. 

Op maandagmiddag is Flinke Pink gratis toegankelijk, vanaf 13 uur zijn de poorten dan open. 

 

Wat zijn de huisregels? 

Die vind je HIER. 

 

Met welk betaalsysteem voor de horeca werken jullie? 

Drankjes bij de bars en eten bij de foodtrucks haal je niet meer met losse consumptiemunten maar betaal je met je pinpas, smartphone of -watch. Grote voordeel is dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor munten maar gelijk bij binnenkomst je drankje kunt halen bij 1 van de bars. Het scheelt ook nog eens plastic afval en je zit de volgende dag niet meer met munten in je broekzak. Win-Win! 

 

Contant blijft mogelijk 

Bij de servicebalie op het terrein kun je een consumptiepas halen en deze opladen met contant geld, hiermee kun je ook overal op het terrein betalen. Deze consumptiepas kun je zowel met contante betaling als via iDeal ook later weer opwaarderen. Deze pas is het gehele weekend geldig en bij vertrek kun je het overgebleven saldo weer terug vragen bij de servicebalie. 

 

Andere vragen? 

Gebruik het contactformulier of mail ons op info@flinkepink.nl